Vaksinepass

2 days agoI en pressemelding onsdag sier den svenske regjeringen de viderefører dagens smitteverntiltak. Ellers kunne du bare glemme å gifte eller konfirmere deg.


Pin On D R E A M H O U S E

Vaksinepass Koronasertifikat vaksine Korona Nettavisen vil gjerne ha flere friske meninger.

. EU-kommisjonen sier i en uttalelse at de har vedtatt en bindende godkjenningsperiode på ni måneder nøyaktig 270 dager for vaksinepass til reiser innen for EU og vil at dette skal tre i kraft. Avgjerda er venta å bli teken på eit regjeringsmøte i formiddag ifølgje avisa. 2 days agoDet kan bli innført krav om vaksinepass på serveringssteder fritids- og kulturvirksomheter butikker private sammenkomster samt på langvarige reiser med kollektivtrafikk skriver Aftonbladet.

Endringa må først godkjennast av EUs medlemsland. De åpner også for at helsemyndighetene dersom smittespredningen tilsier det kan innføre pålegg om vaksinesertifikat for å slippe inn på serveringssteder kulturarrangementer kollektiv langdistansetransport og andre steder med særlig høy smitterisiko. De frykter at landet skal.

FHI antar at de fleste er smittet med omikron. Samtidig stiger sinnet blant et vaksinepositivt flertall over å bli holdt som gisler. EU-kommisjonen sier i en uttalelse at de har vedtatt en bindende godkjenningsperiode på ni måneder nøyaktig 270 dager for vaksinepass til reiser innen for EU og vil at dette skal tre i kraft.

Nye pandemibølger splitter Europa. Vi ønsker at regjeringen forplikter seg til å ikke utstede noen e-vaksinasjonsstatus immunitetspass til det norske folk. Sverige vil kreve vaksinepass for innreisende fra Norden.

EU-kommisjonen seier i ei fråsegn at dei har vedteke ein bindande godkjenningsperiode på ni månader nøyaktig 270 dagar for vaksinepass til reiser innan for EU og vil at dette skal tre i kraft frå 1. Fleire EU-land har allereie. Vaksinepass vil medføre en begrensning i folks rettigheter og vi vil få et klasseskille noe à la rike fattige og slikt trenger vi ikke i Norge.

Barbados erklærte seg formelt som verdens nyeste republikk ved midnatt og fjernet dronning Elizabeth II som statsoverhode i en høytidelig seremoni. 2 days agoDet kan bli innført krav om vaksinepass på serveringsstader fritids- og kulturverksemder butikkar private samankomstar og dessutan på langvarige reiser med kollektivtrafikk skriv Aftonbladet og viser til regjeringskjelder. Oldeforeldrene våre måtte vise vaksinepass for å gifte seg På 1800-tallet måtte alle vaksineres med kukopper.

17 personer har fått påvist omikronsmitte. The EU Digital Covid Certificate can be used to avoid self-isolating on arrival in the UK if travelling from amber-list countries. Sverige varsler at nye tiltak kan komme neste uke.

Vaksinemotstanderne blir mer militante. Send inn ditt debattinnlegg her Til toppen Tips oss 02060 02060nettavisenno. 73 prosent av gjestene på julebordet på Aker Brygge er coronasmittet.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel